• 1 Bouten en moeren ZW.jpg
  • 3 Cirkelzaag ZW.jpg
  • 5 Handshake ZW.jpg
  • 7 Tekening ZW.jpg

Het Bedrijf

Bouten en moeren paarsHet bedrijf M. Koning Montage & Techniek bestaat uit Marc Koning en een vast team onderaannemers die elk uitblinken in hun vak. Klanten waarderen ons om ons vakmanschap, de wijze waarop we meedenken en het enthousiasme waarmee we werkzaamheden voor hen uitvoeren.

Maatwerk kenmerkt onze diensten. Wij kunnen u ondersteunen bij het ontwerpen van een plan, verzorgen van de inkoop van de benodigde materialen, uitvoeren van de werkzaamheden en bijbehorende schoonmaak en oplevering.

Wij streven naar perfectie en gaan voor maximale klanttevredenheid. Dit kenmerkt onze werkwijze en is ook de reden dat wij veelvuldig cursussen volgen en ons interesseren in de laatste technieken. Niet alleen omdat we onszelf daardoor blijven ontwikkelen, maar ook zodat u daar de vruchten van plukt.

Ons doel is u zoveel mogelijk ontlasten bij de werkzaamheden, zodat u uitermate tevreden bent, zin krijgt in een volgend project en positief spreekt over M. Koning Montage & Techniek in uw directe omgeving. Daar ligt onze lat.